Festival Feest in de Vinex

27 augustus 2022, van 12:00 tot 22:00 | Stadsboerderij Landzigt & de Smulhoeve

Kosten: gratis

Feestelijk festival vol leuke live acts en workshops.

Feest in de Vinex! Dit jaar bestaat het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg 20 jaar en dat wordt gevierd met een gratis festival vol verrassende live acts en workshops. Bibliotheek & Cultuuranker Leidschenveen-Ypenburg biedt tijdens dit festival leuke feestelijke workshops waar je aan mee kunt doen. Zien we je daar?

Feestelijke festival workshops
Kom jij ook naar het festivalterein om Gertje en Kriekje van DeepDeep kindertheater te ontmoeten? Ze willen graag een feestelijke foto met je maken met de mooi versierde fotolijst die ze bij zich hebben. Loop je daarna met ze mee naar de boomgaard voor een leuke creatieve workshop van Art-S-Cool
Van 13.00 uur tot 15.00 uur kun je meedoen met twee verschillende workshops; een workshop 'pompon-schaapje maken' voor kinderen van 4–6 jaar en een workshop 'mozaiek van zaden maken' voor kinderen van 7–10 jaar. Je zelfgemaakte kunstwerk mag je na afloop meenemen!

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshops is niet nodig, kom langs en schuif aan bij een van de tafels. Is de tafel vol, wacht dan even tot er weer een plekje vrij is gekomen.

Locatie
Het festival vindt plaats bij Stadsboerderij Landzigt en de Smulhoeve. De hele dag kun je genieten van muziek, dans en workshops voor het hele gezin. Houd social media in de gaten voor de actuele informatie over het festival.