Huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs

10 januari 2022, 15:00 t/m 19 december 2022, 18:00 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Huiswerkbegeleiding voor scholieren van 12 - 18 jaar.

Huiswerkbegeleiding
Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je huiswerk? Huiswerkbegeleiding in de bibliotheek biedt de juiste ondersteuning. De huiswerkbegeleider leert je hoe je snel betrouwbare informatie vindt, effectief kunt leren en de juiste vragen stelt. Je krijgt hulp bij het plannen van je huiswerk, samenvattingen maken en je kan je laten overhoren. De huiswerkbegeleiding is gratis en niet gericht op het geven van bijles in de verschillende schoolvakken.

Bibliotheek
De bibliotheek biedt de leerling een rustige en veilige werkplek waar voldoende informatie aanwezig is en op een laptop gewerkt kan worden. 

Voor wie
Deze lessen zijn bedoeld voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Waar en wanneer
De begeleiding vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen. Iedere maandag en donderdag van 15.00 tot 18.00 uur met uitzondering van de zomervakantie. Vooraf aanmelden is verplicht.

Intakegesprek
Voorafgaand aan de huiswerkbegeleiding vindt een intakegesprek plaats tussen de leerling (en zijn ouder/verzorger) en de huiswerkbegeleider. Deelnemen aan de huiswerkbegeleiding zonder intakegesprek is niet mogelijk.

Aanmelden
Is huiswerkbegeleiding iets voor jou? Meld je, samen met één van je ouders/verzorgers, aan via het inschrijfformulier bij de klantenservice in de bibliotheek. 

Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.