Ik word oppasser...voor een dag (volgeboekt)

13 oktober 2021, van 14:30 tot 15:15 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een muzikale voorstelling vol avontuur en plezier over Pleun, die helemaal nog niet weet wat ze later worden wil. Voor kinderen van 4 - 9 jaar.

Van astronaut tot dokter en van zangeres tot YouTuber: onder het motto Worden wat je wil staat de Kinderboekenweek 2021 in het teken van dromen over later. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen te fantaseren. In deze theatervoorstelling vindt Pleun het moeilijk om te kiezen wat ze later worden wil.

Oppasser voor een dag

De voorstelling van Kindertheater Deepdeep is gebaseerd op het prentenboek Oppasser voor een dag van Leontine Gaasenbeek. Het vertelt het verhaal van Pleun die nog niet weet wat ze later worden wil. Juf heeft het aan alle kinderen in de klas gevraagd, maar Pleun kan niet kiezen, er zijn zoveel leuke beroepen. Als de school voorbij is loopt Pleun langs de dierentuin naar huis. Alle beesten zijn uit hun hok ontsnapt! Pleun komt in actie en wordt oppasser voor een dag.

Reserveren
Wil je deze voorstelling zien? Meld je dan aan via onderstaande knop. Max. 30 kinderen (onder begeleiding van max. 1 volwassene) kunnen deze voorstelling bekijken. De begeleider heeft geen ticket nodig. Voor deze activiteit geldt: iedereen vanaf 13 jaar en ouder moet een geldig coronabewijs en identiteitsbewijs (14 jaar en ouder) laten zien bij aankomst.

Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.