Kindermuziekweek: Joke wil spoken

14 april 2021, van 14:30 tot 14:55 | Cultuurankers online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Muzikaal verhaal door (kinderliedjes)schrijver Jeroen Schipper.

Van 9 t/m 18 april is het weer Kindermuziekweek. Tijd voor muziek dus! Kijk en luister naar het muzikale verhaal Joke wil spoken van Jeroen Schipper, die ook het Kindermuziekweeklied schreef. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Joke wil spoken
Joke wil spoken is een prentenboek over een geest die op zoek is naar een mooie doek om lekker mee te spoken. Een wit laken vindt Joke maar saai en suf. Ze zoekt en zoekt, maar het valt niet mee om de juiste lap te vinden!

Jeroen Schipper
Jeroen Schipper (1972) studeerde in 1999 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als docent muziek. Hij specialiseerde zich gaandeweg als kinderliedjesschrijver. In 2019 won hij de prestigieuze Wilem Wilminkprijs voor het beste kinderlied.

Kleurplaat
Wil jij Joke helpen? Klik HIER voor de kleurplaat en ontwerp een mooie doek voor Joke. Maak een foto van jouw resultaat en stuur die naar leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl. De foto's worden gepubliceerd op de social media kanalen van Bibliotheek & Cultuuranker Leidschenveen en op www.jokewilspoken.nl. Met jouw inzending geef je hier toestemming voor.

Bieb070@Home
Deze online voorstelling wordt je aangeboden door Cultuuranker Leidschenveen - Ypenburg en is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag! Klik HIER voor de complete agenda.