Klooien met kinderboeken

21 juli 2020 t/m 29 augustus 2020 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Steek de handen uit de mouwen, kom klooien! Voor kinderen van 6 - 12 jaar.

Het is vakantie en waar ga je dan heen... naar de bibliotheek natuurlijk! We hebben een hartstikke leuk programma voor je, waarbij je niet alleen boeken kunt lezen, maar ook met je handen aan de slag kunt gaan. We gaan namelijk Klooien met kinderboeken! Speciaal voor jou hebben we boeken geselecteerd die je aanzetten tot DOEN. Insecten zoeken, knutselen, koken, filmpjes maken of je eigen spel bedenken. Niets is te gek.

Verrassing
Kies een klooi-boek uit en laat je door het boek inspireren tot een leuke doe-activiteit. Neem het resultaat mee naar de bieb en laat het zien. Voor elke klooi-activiteit krijg je een stempel op je stempelkaart. Als je drie stempels verzameld hebt, ontvang je een kleine verrassing. Wie wist dat leren in de zomervakantie zo leuk kon zijn? Kom je ook klooien?

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl 

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.