(volgeboekt) Koffie & klassiek op zondag

6 maart 2022, van 11:00 tot 12:00 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Klassiek concert dichtbij huis door een ensemble van het Residentie Orkest.

Met Stadsessies brengen musici van het Residentie Orkest klassieke muziek naar de Haagse wijken. U bent van harte welkom bij hun concert in bibliotheek Leidschenveen!

Klassieke muziek voor iedereen

Onder het motto 'klassieke muziek voor iedereen' spelen de musici Martine van der Loo op fluit en Ernestine Stoop op harp een klassiek repertoire.

Reserveren
Komt u luisteren? Bestel van tevoren online kaarten via onderstaande knop. Vanaf 10.45 uur bent u welkom voor een kopje koffie met lekkers.

Symphonie 2030
De Stadsessies zijn onderdeel van Symphony 2030, de maatschappelijke programmering van het Residentie Orkest.

Blijf thuis als u symptomen hebt die wijzen op mogelijke besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.