(volgeboekt) Krokus Kabaal: Maskers maken

2 maart 2023, van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Leidschenveen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het leukste theater- en kunstfestival voor Haagse kinderen in de voorjaarsvakantie! #RaaR?!

Ook dit jaar zijn we terug in de voorjaarsvakantie met diverse workshops en hilarische familievoorstellingen voor kinderen tussen 0-12 jaar. Tijdens deze spetterende week laten kinderen van zich horen: zing, spring, dans, denk, ontdek en doe mee bij de acht cultuurankers van Den Haag. Het thema dit jaar is RaaR?! Samen met onze kinderambassadeur hebben we deze leuke workshop uitgezocht.

Maskers maken (6-12 jaar)
Achter een masker kan je helemaal iemand anders zijn, de gekste wezens die je maar kan verzinnen. Kom jij mee doen met maskers maken? We maken ze extra groot, misschien wel zo groot dat je er helemaal achter verdwijnt. Deze workshop wordt gegeven door Carine Hooykaas. Zij is beeldend kunstenaar en geeft daarbij kunstlessen aan kinderen.

Reserveren
Ben je tussen de 6 en 12 jaar en heb je zin om mee te doen? Reserveer je plekje via onderstaande knop. 

Knutselpakket
Krokus Kabaal is georganiseerd door de samenwerkende cultuurankers. Kijk op www.krokuskabaal.nl voor meer informatie en actuele tijden.
Het thema dit jaar is RaaR?! Haal bij ons een knutselpakket op en knutsel het raarste monster dat je kan verzinnen & zet hem op de foto op de raarste plek die je kan bedenken! Upload deze daarna met de hashtag #raarkrokuskabaal op Instagram of Facebook en maak kans op een leuke prijs! De winnaar maken we op 5 maart bekend via www.krokuskabaal.nl en social media.

RESERVEREN