(volgeboekt) Krokus Kabaal - Ik zou wel een kindje lusten (3+)

27 februari 2023, van 10:00 tot 10:45 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het leukste theater- en kunstfestival voor Haagse kinderen in de voorjaarsvakantie! #RaaR?!

Ook dit jaar zijn we terug in de voorjaarsvakantie met diverse workshops en hilarische familievoorstellingen voor kinderen tussen 0-12 jaar. Tijdens deze spetterende week laten kinderen van zich horen: zing, spring, dans, denk, ontdek en doe mee bij de acht cultuurankers van Den Haag. Het thema dit jaar is RaaR?!

Ik zou wel een kindje lusten. 
De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging… Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen. De kinderen kunnen luidkeels meezingen en dansen! En ook al is het een beetje spannend, de krokodil bijt misschien in je bil… er worden geen kindjes opgegeten!

Reserveren
Kom je ook? Bestel van tevoren kaarten via onderstaande knop. Maximaal 1 begeleider per kind. Graag zowel voor begeleiders als kinderen een kaartje reserveren.

Knutselpakket
Krokus Kabaal is georganiseerd door de samenwerkende cultuurankers. Kijk op www.krokuskabaal.nl voor meer informatie en actuele tijden. 
Het thema dit jaar is RaaR?! Haal bij ons een knutselpakket op en knutsel het raarste monster dat je kan verzinnen & zet hem op de foto op de raarste plek die je kan bedenken! Upload deze daarna met de hashtag #raarkrokuskabaal op Instagram of Facebook en maak kans op een leuke prijs! De winnaar maken we op 5 maart bekend via www.krokuskabaal.nl en social media.

reserveren