Lezing over romantiek, interieurs en kostuums in Bridgerton

18 maart 2021, van 20:00 tot 20:30 | Cultuurankers online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Verdiep u in het fascinerende verhaal achter de populaire Netflix-serie 'Bridgerton' samen met kunsthistorica Wendy Fossen. Zij vertelt u wat echt is en wat - voor ons kijkplezier - verzonnen is!

Bridgerton: een kostuumdrama over acht hechte broers en zussen op zoek naar liefde en geluk binnen de Londense high society. Al 82 miljoen huishoudens keken naar de serie en het tweede seizoen is aangekondigd!

Het echte Bridgerton

Romantiek om bij weg te zwijmelen, schitterende kleding en indrukwekkende landhuizen. Deze ingrediënten vindt u in de succesvolle seriegeïnspireerd op het boek De ongetrouwde hertog van Julia Quinn. Over de historische achtergrond van de mode, kunst en architectuur in Bridgerton kan Wendy Fossen u alles vertellen.

Wendy Fossen
Wendy Fossen is kunsthistorica en heeft haar eigen bedrijf Casa dell'Arte. Zij geeft lezingen en cursussen, werkt als museumgids, verzorgt stadswandelingen en begeleidt reisgroepen.

Bieb070@Home
Deze activiteit wordt u aangeboden door Cultuuranker Leidschenveen-Ypenburg en is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag! Klik HIER voor de complete agenda.

Online lezing
U kunt deze online lezing bijwonen via de knop hieronder.