Eropuit met Isabel van Duijne

26 mei 2021, van 14:30 tot 14:55 | Cultuurankers online

Kosten: gratis

Online verhaal en workshop voor kinderen vanaf 4 jaar.

In 2021 brengt Nederland een Ode aan het Landschap. Ben jij al eens in de Nieuwe Driemanspolder geweest? Dit is het nieuwe natuur- en recreatiegebied aan de rand van Leidschenveen. Ga een dagje de natuur in met kinderboekenschrijfster en illustrator Isabel van Duijne. 

Lily en Jamal in de file
Na het voorlezen van Lily en Jamal in de file heb jij vast ook zin om erop uit te trekken. Isabel vertelt je hoe je een kunstwerk kunt maken met voorwerpen die je buiten vindt. 

Insturen
Maak een foto van jouw kunstwerk en stuur die naar leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl De foto's worden gepubliceerd op de social media kanalen van Bibliotheek & Cultuuranker Leidschenveen. Met jouw inzending geef je hier toestemming voor.

Spinner maken
In het filmpje zie je ook hoe je een spinner maakt. Wil je meedoen? Leg dan de volgende materialen klaar: kleurpotloden, tekenpapier, lijm / plakstift, stukje dun karton (20x20), schaar, stukje touw (80 cm), prikpen of iets anders om gaatje mee te prikken, satéprikker, grote glimlach.

Isabel van Duijne
Isabel van Duijne is naast kinderboekenschrijfster en illustrator ook docent Zinvol Tekenen met kinderen, BSO-juf en trotse oma van Lily en Jamal. Dat het Zinvol Tekenen haar heeft bevrijd van perfectionisme en faalangst laat ze zien in haar nieuwste boek Het Allergrootste Wonder

Bieb070@Home
Deze voorleesactiviteit wordt je aangeboden door Cultuuranker Leidschenveen - Ypenburg en is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag! Klik HIER voor de complete agenda.