Mixed media: Zoute Zee (volgeboekt)

6 augustus 2020, van 10:00 tot 11:30 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Creëer uw eigen canvasboard met verschillende materialen. Workshop voor volwassenen.

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Met vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, u bent van harte welkom!

Zoute Zee
U maakt een mixed media werk rond het thema zee. U gaat aan de slag met verschillende materialen en technieken.o.a. met stof, papier, gel medium, ecoline en acrylverf. Het is een abstract werk, iedereen gaat dus met een uniek werk naar huis.  Om uw werk helemaal eigen te maken kunt u  kleine schelpjes, stof of papier meenemen om in uw canvasboard (30 x 40 cm) te verwerken. Nog nooit zoiets gedaan? Geen probleem de docent Sonia Snel van Royal Talens Experience Centre laat u laag voor laag zien hoe u het werk opbouwt.

Reserveren
Wilt u meedoen? Reserveren is verplicht. Bestel uw gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 12 personen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht uw handen te wassen. Daarom wordt u uiterlijk om 9.45 uur verwacht. De workshop vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen. Neemt u zelf kleine schelpjes, stof of papier mee om in uw kunstwerk te verwerken?

Deze workshop is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg. U kunt aan maximaal één activiteit per bibliotheek deelnemen.

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.