Online ontmoeting: Nico Dijkshoorn

29 januari 2021, van 20:00 tot 20:30 | online

Columnist, dichter, schrijver en muzikant Nico Dijkshoorn aan het woord.

U kent hem ongetwijfeld als vaste gastdichter van DWWD: Nico Dijkshoorn. Nu kunt u hem vanuit huis online ontmoeten. Hij vertelt, leest voor en speelt gitaar.

Columnist en romanschrijver
Nico Dijkshoorn is columnist en romanschrijver. In 2009 verscheen zijn eerste roman: De tranen van Kuif den Dolder. Na het veelbesproken boek over zijn vader Nooit ziek geweest (2011) publiceerde hij onlangs Ooit gelukkig.

Muzikant
Behalve taalvirtuoos is Nico ook muzikant. Met zijn band deed Nico drie verschillende theatertours. Hij tourde ook met Herman Brusselmans en stond met Tim knol en Wilfried de Jong meerdere malen op de Parade in Den Haag en Rotterdam.

Online ontmoeting
U kunt Nico Dijkshoorn online ontmoeten op vrijdag 29 januari, 20.00 uur.

Bieb070@Home
Deze activiteit wordt u aangeboden door Cultuuranker Leidschenveen - Ypenburg en is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag! Klik HIER voor de complete agenda.