Ode aan het Hollands Landschap

1 november 2021 t/m 30 november 2021 | bibliotheek Leidschenveen

Expositie van de Leidschenveense fotoclub.

In 2021 brengt Nederland een Ode aan het Landschap. De leden van de Leidschenveense Fotoclub trokken eropuit en wisten het typisch Hollandse landschap in hun foto's te vangen.

Hollands Landschap
Het vlakke land, de weidse luchten, de zee, meren, polders, steden en dorpen waren een niet aflatende inspiratiebron. Met hun jaarlijkse expositie zet de Leidschenveense Fotoclub de diversiteit van het Hollandse landschap vol in de spotlight.

Leidschenveense Fotoclub

De Leidschenveense Fotoclub bestaat uit enthousiaste mensen die allemaal op hun eigen niveau met fotografie bezig zijn. Naast het bespreken van elkaars werk is er ook aandacht voor het bewerken van foto's. Regelmatig nodigen zij boeiende gastsprekers uit en organiseren zij workshops zowel binnen als buiten. Klik HIER voor meer informatie.

Fotograaf: Johanneke Kriek