Ontbijten en een verhaal

25 januari 2023, van 09:30 tot 10:30 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voorleesontbijt voor peuters.

De Nationale Voorleesdagen beginnen elk jaar met een feestelijk en muzikaal voorleesontbijt. Geen gewoon ontbijt dus, maar een echt voorleesontbijt: met broodjes en boeken. Want met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Bij het ontbijt dus!

Voorlezen en ontbijten
We nodigen je daarom vandaag in onze bibliotheek uit voor een lekker peuterontbijtje. En om te komen luisteren naar Kom we gaan een boek lezen!, een boek uit de Prentenboek Top 10, van Susanne Strasser. Het verhaal wordt voorgelezen door Lisa Kolker, hoofd Publieksprogrammering bij bibliotheek Den Haag. Natuurlijk gaan we ook knutselen.

Het verhaal
‘Kom, we gaan een boek lezen!’ roept het kind. Al snel zit iedereen op de bank: de zebra, de kat, het kind, de hamster en de leeuw. Ze kunnen beginnen. ‘Wacht!’ hinnikt de zebra. ‘De ooievaar is er nog niet!’ Ha, daar komt hij juist aan. Zo, nu kunnen ze beginnen. Toch?...

Reserveren
Kom je ook naar het voorleesontbijt? Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Maximaal 1 begeleider per kind. Begeleiders hebben geen ticket nodig. Voor je (groot)ouders/begeleiders staat de koffie klaar.

 

RESERVEREN