Quilten: expositie

1 augustus 2020 t/m 30 september 2020 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tentoonstelling van het werk van Elly Prins.

Quilten of doorpitten is een handwerktechniek waarbij drie lagen textiel met een doorstiksteek op elkaar genaaid worden. In deze expositie laat Elly Prins een aantal van haar eigen quiltwerken zien. U kunt haar werk aan de panelen en in de vitrines bewonderen tijdens uw bezoek aan de bibliotheek.

Elly Prins
Na het afronden van een coupeuse opleiding ging Elly Prins naailes geven aan huis. Al snel ging ze ook les geven in quilten en in 2000 maakte Elly als eerste in Europa quilts voor klanten op een speciale longarm quiltmachine. Nu is haar atelier uitgegroeid tot een heuse grote quiltwinkel met alles erop en eraan. Behalve quiltstoffen en alle benodigdheden worden er lessen gegeven en quiltbee-middagen georganiseerd.

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygi├źne- en beschermingsmaatregelen. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.