Ridder Roel de drakenvechter (volgeboekt)

7 oktober 2020, van 14:00 tot 15:00 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voorlezen en knutselen rond het thema van de Kinderboekenweek. Voor ridders en ridsters van 3 - 7 jaar.

Voorlezen en knutselen
Ridder Roel wil niets liever dan vechten met een echte draak. Dus gaat hij op weg naar draak Breekhoorn, die hoog in de bergen woont. Maar wat Roel ook probeert, de oude draak wil niet tegen hem vechten. Wat is er dan wel voor nodig? Na het voorlezen gaan we knutselen.

Reserveren
Je kunt je telefonisch aanmelden, via de mail of bij de klantenservice. Reserveren is verplicht. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 8 kinderen deelnemen en per kind maximaal 1 ouder/begeleider. Voorafgaand aan het knutselen is het verplicht de handen te wassen.

Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
Telefoonnummer: 070 - 353 76 60
E-mail: leidschenveen@bibliotheekdenhaag

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiĆ«ne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.