Dichter in het stadsdeel

23 november 2023, van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Leer dichten en delen onder begeleiding van Diann van Faassen

Dichten en delen leeft in het stadsdeel. Op verzoek van aankomende dichters organiseert Bibliotheek en Cultuuranker Leidschenveen bijeenkomsten om te leren dichten en delen. De bijeenkomsten zijn inspirerend, verbindend en verrassend. Dicht je mee?

Bijeenkomsten dichten en delen
Als een stadsdeeldichter iets opvallends ziet of meemaakt in het stadsdeel, kan er naar eigen inzicht een gedicht, spoken word of een kort verhaal gemaakt worden; soms aangevuld met een foto of een tekening. Dichter is in dit geval dus een ruim begrip. Wie wil (jong en oud) mag zich aansluiten bij deze enthousiaste groep.

Diann van Faassen
De bijeenkomsten worden begeleid door Diann van Faassen, een Haagse dichteres die naast optredens ook literaire evenementen organiseert en presenteert. Ze is tevens schrijfdocent in het basis- en voortgezet onderwijs en verzorgt workshops poëzie en performance.

Praktische informatie
Wil je (beter) leren dichten en schrijven? Je bent om de week op donderdag van 13.00 - 14.30 uur welkom. Je kunt op ieder moment vrijblijvend meedoen. Aanmelden is niet nodig. 

Data in 2023
14 en 28 september
12 en 26 oktober
9 en 23 november