Wonderlijke onderwaterwereld

30 juli 2020, van 10:00 tot 11:30 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Maak een prachtige onderwaterwereld voor jouw zeepaardje. Workshop van het Haags Kinderatelier voor kinderen van 6 - 10 jaar.

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Met vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, je bent van harte welkom!

Vader Zeepaard
Een ervaren kunstenaar van het Haags Kinderatelier vertelt het verhaal van Vader Zeepaard en zijn tropische zee, gebaseerd op het gelijknamige boekje van Eric Carle. Daarna maak jij op een beschilderd, staand paneel een prachtige onderwaterwereld, waar jouw zeepaardje woont tussen veel andere dieren en planten. Met zulke leuke spullen en goede begeleiding wordt het vast heel mooi.

Reserveren
Wil je ook meedoen? Reserveren is verplicht. Bestel je gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 16 kinderen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht je handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 9.45 uur verwacht. Om 11.30 uur kun je worden opgehaald. Deze workshop vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen.

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiĆ«ne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.