Voorleeskoffie voor senioren

7 oktober 2022, van 13:00 tot 14:00 | De Huiskamer van Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Samen genieten van een mooi verhaal en koffie met wat lekkers.

Op vrijdag 7 oktober 2022, Nationale Ouderendag, vindt voor de tiende keer de Nationale Voorleeslunch plaats. Door het hele land zal in bibliotheken en verzorgingstehuizen worden voorgelezen aan ouderen. Bibliotheek Leidschenveen heeft voor deze gelegenheid sopraan Margreet Schuemie als voorlezer uitgenodigd. Komt u ook luisteren?

Het Nationale Voorleesboek
In de afgelopen jaren schreven bekende auteurs als Kees van Kooten, Yvonne Keuls en Mensje van Keulen een Nationaal Voorleeslunchverhaal. Deze verhalen zijn nu gebundeld, samen met de drie nieuwe verhalen van Bart Chabot, Marion Bloem en Kader Abdolah. 

Reserveren
Wilt u komen luisteren naar het verhaal, voorgelezen door Margreet Schuemie? U kunt reserveren aan de bar in de Huiskamer, bij de balie in de bibliotheek of door een mail te sturen naar leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl
De Voorleeskoffie vindt plaats in De Huiskamer van Leidschenveen, HarriĆ«t Freezerhof 201, in Leidschenveen. 

Kunt u er helaas niet bij zijn? Op 7 oktober wordt op televisie door alle drie de auteurs hun verhaal zelf voorgelezen bij Omroep MAX op NPO 1.

Deze activiteit wordt u aangeboden door Bewonersorganisatie Leidschenveen in samenwerking met Bibliotheek Leidschenveen.