Strijkkwartet QWAT

14 mei 2021, van 20:00 tot 20:30 | Cultuurankers online

Kosten: gratis

Online concert rond het thema 'water'.

In 2021 brengt Nederland een Ode aan het Landschap. De Nieuwe Driemanspolder (N3MP) is een nieuw natuur- en recreatiegebied gelegen tussen de gemeenten Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Een gebied dat voor een groot deel bestaat uit open water en natte natuur. Met hun optreden brengt Quartet With A Twist (QWAT) een muzikale ode aan de Nieuwe Driemanspolder.

Quartet With A Twist
QWAT is een strijkkwartet dat bestaat uit studenten van verschillende conservatoria in Nederland. Het kwartet in zijn huidige bezetting werd opgericht in 2020. Met hun vrolijke persoonlijkheden en muzikaal vakmanschap staan zij garant voor een unieke beleving.

De N3MP de moeite waard!
Tijdens het concert worden foto’s getoond van de expositie De N3MP de moeite waard! En ook ander eigen werk van fotograaf Leo van der Nat, passend bij de muziek. Klik HIER voor meer informatie.

Bieb070@Home
Dit concert wordt u aangeboden door Cultuuranker Leidschenveen - Ypenburg en is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag!  Klik HIER voor de complete agenda.