(afgelast) Winterse verhalen

9 januari 2022, van 15:30 tot 16:15 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Sfeervolle middag met verhalenverteller Tim Talesman.

Let op, deze activiteit is afgelast.

Buiten is het koud, de dagen zijn kort en de temperatuur schommelt rond het vriespunt. Hét moment voor de traditionele winterse verhalen in bibliotheek Leidschenveen. Tim Talesman vertelt u op boeiende wijze het verhaal van Meindert en Albrecht, een onafscheidelijke tweeling, tot Albrecht ziek wordt..... Een sfeervolle middag voor volwassenen (en kinderen vanaf 9 jaar), met chocolademelk en lekkers!

Tim Talesman
Als bekroonde verhalenverteller heeft Tim Talesman zich gespecialiseerd in de mythen en sagen van Noordse, Germaanse afkomst, met af en toe een uitstapje naar de Keltische verhalen. Uitgeroepen tot 'Jonge verteller van het Jaar' (2017/2018) heeft Tim Talesman zich ten doel gesteld om zoveel mogelijk verhalen te verzamelen en die wereldwijd in zijn reizen door te geven.

Reserveren
Komt u luisteren? Bestel van tevoren online kaarten via onderstaande knop. Voor kinderen (vanaf 9 jaar) die meekomen moet ook een kaartje gereserveerd worden. Voor deze activiteit is een corona toegangsbewijs nodig. Maximaal 30 personen kunnen deze activiteit bijwonen. Iedereen vanaf 13 jaar en ouder moet een geldig coronabewijs en identiteitsbewijs (14 jaar en ouder) laten zien bij aankomst. 

Blijf thuis als je symptomen hebt die wijzen op mogelijke besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.