Online vertelvoorstelling: De Sprinkhaan

23 december 2020, 20:00 t/m 6 januari 2021, 20:30 | Cultuurankers online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Rasverteller en muzikant Marin Millenaar aan het woord. Voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar.

Eind december: buiten is het koud, de dagen zijn kort en de temperatuur schommelt rond het vriespunt. Hét moment voor een mooi verhaal van rasverteller Marin Millenaar. Speciaal voor u opgenomen, zodat u veilig vanuit huis ervan kunt genieten.

De Sprinkhaan
In een kolonistendorpje in het "Wilde Westen" van de Verenigde Staten wordt een bijzondere jongen geboren met een vergroot hart: Ollie.  Als het dorp getroffen wordt door een enorme sprinkhanenplaag, werkt iedereen samen om de ramp te bestrijden. Alleen Ollie doet niet mee. Dan, op een dag ......

Verteller en muzikant
Marin Millenaar is een professionele verhalenverteller en muzikant. Vaak haalt hij zijn inspiratie uit oude verhalen, die hij naar deze tijd verplaatst, maar hij vertelt ook autobiografische verhalen, volksverhalen, fabels en sprookjes. Marin neemt zijn toehoorders mee op een emotionale reis. Met zijn combinatie van vertelling, zang en gitaar overdondert hij zijn publiek, dat hij vervolgens diep onder de indruk achterlaat.

Online vertelvoorstelling
De Sprinkhaan is een vrije en muzikale bewerking naar het magisch realistisch sprookje van Ransom Riggs, uit diens bundel Bijzondere vertelsels. Activeer de  knop hieronder en geniet van deze vertelvoorstelling.