Workshop Gi-Ga-Groene slinger

5 oktober 2022, van 14:30 tot 15:15 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Voorlezen en knutselen rond het thema van de Kinderboekenweek. Voor kinderen van 5 - 7 jaar

In bomen klimmen en diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken, een hut bouwen of picknicken in het park of vogels spotten en een moestuintje maken in je eigen tuin. De natuur is overal om ons heen. Onder het motto Gi-Ga-Groen staat de Kinderboekenweek dit jaar in het thema van de natuur en het klimaat. Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en te ontdekken wat jij kan doen om haar te helpen! Er zijn heel veel boeken die jou helpen een echte natuurheld te worden. Vandaag lezen we het boek Een bos voor van Marc Martin. 

Voorlezen en knutselen
In een prachtig bos kappen mensen steeds meer bomen om gebouwen en fabrieken te bouwen. De lucht wordt steeds viezer. Dan spoelt een regenstorm de stad weg. Kan het bos nog terugkomen? Na het voorlezen knutselen we samen een Gi-Ga-Groene slinger van blaadjes. Op zondag 16 oktober versiert de slinger het Kinderboekenfestijn in de Centrale bibliotheek. 

Reserveren
Zin om mee te doen met deze Gi-Ga-Groene lees-doe activiteit? Reserveer een plekje via onderstaande knop. Begeleiders hebben geen ticket nodig.