Workshop ZomerZout banieren

17 juli 2020, van 10:00 tot 11:00 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontwerp een banier voor het ZomerZout Festival in de bibliotheek en bedruk het met mooie vormen en kleuren. Workshop voor volwassenen.

Lotte Verweij en Marte Vissers brengen met hun project Vliebanieren de zomer naar bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Vliebanieren zijn grote vlaggen die u bedrukt met mooie vormen en kleuren. De banieren zijn te bewonderen tijdens het ZomerZout Festival. Klik HIER voor meer informatie over het programma van dit festival.

Reserveren
Wilt u meehelpen de bibliotheken in zomerse sfeer te brengen? Reserveren is verplicht. U kunt zich telefonisch aanmelden of via de mail. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit maximaal 8 personen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht uw handen te wassen. Daarom wordt u uiterlijk om 9.45 uur verwacht. Deze workshop vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen.

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.