Workshop ZomerZout banieren

23 juli 2020, van 15:00 tot 16:00 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontwerp een banier voor het ZomerZout Festival in de bibliotheek en bedruk het met mooie vormen en kleuren. Workshop voor kinderen van 6 - 12 jaar.

Lotte Verweij en Marte Vissers brengen met hun project Vliebanieren de zomer naar bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Vliebanieren zijn grote vlaggen die je bedrukt met mooie vormen en kleuren. De banieren zijn te bewonderen tijdens het ZomerZout Festival. Klik HIER voor meer informatie over het programma van het festival.

Reserveren
Wil je meehelpen de bibliotheken in zomerse sfeer te brengen? Reserveren is verplicht. Je kunt je telefonisch aanmelden of via de mail. Aan deze workshop kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht je handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 14.45 uur verwacht. Om 16.00 uur kun je worden opgehaald. Deze workshop vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen.

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiĆ«ne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.