ZomerZout Festival: Marvin Timothy, Adil en Lien Cornelissen

28 augustus 2020, van 20:00 tot 21:30 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Cultureel programma met aanstormend en gevestigd talent.

Zeven podia in de regio Haaglanden brengen deze zomer samen een gevarieerd cultuurprogramma met aanstormend en gevestigd talent, o.a. uit de buurt. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met muziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesfeer via deze serie zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken. In bibliotheek Leidschenveen treden vrijdag 28 augustus singer-songwriter Marvin Timothy, cabaretière Lien Cornelissen en singer-songwriter Adil voor u op.

Marvin Timothy
Stevie Wonder, Bruno Mars en Prince zijn de grote voorbeelden van zanger en pianist Marvin Timothy. In 2016 nam hij zijn debuut EP op in de legendarische Abbey Road Studios in Londen. Zijn repertoire bestaat uit zijn eigen werk, maar ook uit soul-, funk- en popcovers van genoemde artiesten.

Lien Cornelissen
Lien Cornelissen woont in Scheveningen en groeide op in de Achterhoek. Tijdens haar werk als advocaat beleefde zij het meeste plezier aan advocatencabaret waarin ze haar vak en collega’s op de hak kon nemen. Ze schrijft gevoelige, rake liedjes met scherpe teksten. Kleinkunstig. En tussen de liedjes door vertelt ze erover. Op haar manier. Nuchter en fris.

Adil
Adil is een geboren en getogen Berchemnaar (België) die als kleine jongen niets liever deed dan samen met zijn drie broers The Jackson 5 imiteren. In zijn teksten wil hij het graag hebben over de energie en kracht van mensen. Laat u verrassen door zijn soulvolle songs met een inslag van R&B en pop.

Buurtparticipatie
Speciaal voor dit festival hebben kinderen en volwassenen uit het stadsdeel samen op kunstzinnige en creatieve wijze de bibliotheek in zomerse sfeer gebracht.

Reserveren
Komt u ook? Reserveren is verplicht. Bestel uw gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 25 personen deelnemen. Deze avond vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen. Klik HIER voor meer informatie over het programma van het ZomerZout Festival in cultuuranker Leidschenveen/Ypenburg.

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.