ZomerZout Festival: Abdel en Nostalgique (volgeboekt)

24 juli 2020, van 20:00 tot 21:10 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Cultureel programma met aanstormend en gevestigd talent.

Zeven podia in de regio Haaglanden brengen deze zomer samen een gevarieerd cultuurprogramma met aanstormend en gevestigd talent, o.a. uit de buurt. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met muziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesfeer via deze serie zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken. In bibliotheek Leidschenveen kunt u vrijdag 24 juli luisteren naar muzikale optredens van Abdel en Nostalgique.

Abdel
Abdel (Abderrazak Essamani) is geboren en getogen in een artistieke wijk van Rabat (Marokko). Geïnspireerd door de vele kunstenaars met verschillende culturele achtergronden, ontwikkelde hij een hele eigen sound. Zijn gitaarmuziek draagt de invloeden van de flamenco-stijl van Paco de Lucia en Vicente Amigo en de rumba van The Gipsy Kings.

Nostalgique
Vintage Songstress Valentina Rose neemt je met de gitarist van haar band Nostalgique mee naar het oude Parijs. Samen vullen ze de avond met nostalgische geluiden en swingende songs. Geïnspireerd door zangeressen en actrices als Edith Piaf, Sally Rand en Gypsy Rose Lee zijn haar nummers een viering van het leven en vrouwelijkheid met elegantie, humor, zachtheid en kracht. 

Buurtparticipatie
Speciaal voor dit festival hebben kinderen en volwassenen uit het stadsdeel samen op kunstzinnige en creatieve wijze de bibliotheek in zomerse sfeer gebracht. 

Reserveren
Komt u ook? Reserveren is verplicht. Bestel uw gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 20 personen deelnemen. Deze avond vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen. Klik HIER voor meer informatie over het programma van het ZomerZout Festival in cultuuranker Leidschenveen/Ypenburg.

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.