ZomerZout Festival: Adil en Lien Cornelissen (geannuleerd)

7 augustus 2020, van 20:00 tot 21:10 | bibliotheek Ypenburg

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Helaas hebben we deze ZomerZout avond wegens omstandigheden moeten annuleren. Wij gaan kijken of we een nieuwe datum kunnen vinden.

Zeven podia in de regio Haaglanden brengen deze zomer samen een gevarieerd cultuurprogramma met aanstormend en gevestigd talent, o.a. uit de buurt. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met muziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesfeer via deze serie zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken. In bibliotheek Ypenburg kunt u vrijdag 7 augustus luisteren naar singer-songwriter Adil en naar liedjesmaker en cabaretière Lien Cornelissen.

Adil
Adil is een geboren en getogen Berchemnaar (België) die als kleine jongen niets liever deed dan samen met zijn drie broers The Jackson 5 imiteren. Zijn liefde voor muziek bracht hem op 17-jarige leeftijd een plek op in de top 10 van Idool 2007. Adil vond zijn eigen stem en sound door in Barcelona met singer-songwriters aan de slag te gaan. In zijn teksten wil hij het graag hebben over de energie en kracht van mensen. Laat u verrassen door zijn soulvolle songs met een inslag van R&B en pop.

Lien Cornelissen
Lien Cornelissen woont in Scheveningen en groeide op in de Achterhoek. Tijdens haar werk als advocaat beleefde zij het meeste plezier aan advocatencabaret waarin ze haar vak en collega’s op de hak kon nemen. Ze kon haar creativiteit en liefde voor muziek niet langer ontkennen. Ze schrijft gevoelige, rake liedjes met scherpe teksten. Kleinkunstig. En tussen de liedjes door vertelt ze erover. Op haar manier. Nuchter en fris.

Buurtparticipatie
Speciaal voor dit festival hebben kinderen en volwassenen uit het stadsdeel samen op kunstzinnige en creatieve wijze de bibliotheek in zomerse sfeer gebracht.

Reserveren
Komt u ook? Reserveren is verplicht. Bestel uw gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 23 personen deelnemen. Deze avond vindt plaats in bibliotheek Ypenburg. Klik HIER voor meer informatie over het programma van het ZomerZout Festival in cultuuranker Leidschenveen/Ypenburg.

Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8
2496 SR Den Haag
T: 070 - 353 86 11
E: ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.