ZomerZout Festival: WHYBE en Marco Lopes

31 juli 2020, van 20:00 tot 21:10 | bibliotheek Ypenburg

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Cultureel programma met aanstormend en gevestigd talent.

Zeven podia in de regio Haaglanden brengen deze zomer samen een gevarieerd cultuurprogramma met aanstormend en gevestigd talent, o.a. uit de buurt. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met muziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesfeer via deze serie zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken. In bibliotheek Ypenburg treden vrijdag 31 juli singer-songwriter WHYBE en cabaretier Marco Lopes voor u op.

WHYBE
WHYBE identificeerde zich als kind via zijn driekwart gitaartje met de muzikale helden uit Woodstock en de Sixties. In de loop der jaren ontwikkelde hij zich tot een muzikant met een geheel eigen stijl die bij velen een diepe indruk achterlaat. Zijn melodische composities en teksten, vormgegeven in eigenzinnige interpretaties en vertolkt door zijn bijzondere stem, onderscheiden hem en maken hem tot een unieke muzikant. Luister naar zijn fascinerende songs met ongekende diepgang.

Marco Lopes
Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde af in 2015 aan de Koningstheater-academie in Den Bosch met zijn voorstelling ‘Saudade’. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens het Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Marco maakt comedy met een positieve insteek, zonder dat er ironie insluipt.

Buurtparticipatie

Speciaal voor dit festival hebben kinderen en volwassenen uit het stadsdeel samen op kunstzinnige en creatieve wijze de bibliotheek in zomerse sfeer gebracht.

Reserveren
Komt u ook? Reserveren is verplicht. Bestel uw gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 23 personen deelnemen. Deze avond vindt plaats in bibliotheek Ypenburg. Klik HIER voor meer informatie over het programma van het ZomerZout Festival in cultuuranker Leidschenveen/Ypenburg.

Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8
2496 SR Den Haag
T: 070 - 353 86 11
E: ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.