Flamenco optreden met Arturo Ramon (VOLGEBOEKT)

7 december 2023, van 20:00 tot 21:30 | Donderdagavond Bibliotheek Loosduinen

Kosten: gratis

Spetterend Flamenco optreden door gitarist: Arturo Ramón, met zang van Erminia Fernández Córdoba en flamencodans door Salud Moya

Arturo Ramon en Erminia Fernandez Cordoba

traden al eerder op in Bibliotheek Loosduinen, echter in coronatijd zonder publiek. Gelukkig komen ze graag nog eens terug voor een spetterend Flamenco optreden met publiek! Flamenco gitarist Arturo Ramón is half Spaans, half Hagenees en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de Nederlandse muziekscene. Zijn virtuositeit en zijn gevoel voor ritme en melodie maken hem tot één van de meest complete flamencogitaristen van Nederland. Samen met flamenco zangeres Erminia Fernández Córdoba begeleidt hij vanavond flamencodanseres Salud Moya.

Flamenco

In flamenco kun je alle facetten van het leven laten zien, van droefenis tot blijdschap en alles ertussenin. Er komen zoveel verschillende culturen samen in flamenco, de Afrikaanse groove, Arabische melodiën, Westerse harmoniën. Dat brede karakter maakt flamenco zo bijzonder. Arturo probeert daarom all-round muziek te maken. Zo lyrisch als Vicente Amigo, zo groovy als Diego de Morao en compositorisch zo sterk als Paco de Lucia. Dat is de horizon, het streven.”

Reserveren

De toegang voor dit geweldige optreden is gratis. Reserveren is echter verplicht en reserveer alleen als u ook daadwerkelijk komt. Zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen van dit concert kunnen genieten! 

Reserveer alleen als u ook daadwerkelijk komt