Illustratieworkshop voor kinderen door Djenne Fila

28 september 2022, van 14:30 tot 15:30 | Woensdagmiddag Bibliotheek Loosduinen

Kosten: gratis

Tekenavontuur met Djenne Fila, kom luisteren en zelf tekenen in deze illustratieworkshop rondom Gi-Ga-Groen!

Gi-Ga-Groen

De kinderboekenweek begint deze woensdagmiddag al een beetje met de interactieve illustratieworkshop van Djenne Fila. Een tekenworkshop n.a.v. het prentenboek 'Toen Rups een vlinder werd' (geschreven door Bette Westera en Naomi Tieman) en  'Mevrouw Mol en andere (niet zo heel) vreemde figuren' (geschreven door Janneke Schotveld). Ontwikkeld om kinderen te leren over de wondere wereld onder onze voeten en het belang van een gezonde bodem met een rijk bodemleven.

Tekenavontuur:

Een bezoek van Djenn√© draait om het enthousiasmeren, stimuleren en inspireren van kinderen. Ik vertel over mijn werk als illustrator, laat in korte filmpjes zien hoe ik boekillustraties maak en daarna gaan we zelf aan de slag in een tekenworkshop! Spelenderwijs gaan we op avontuur met mijn illustratietechnieken en laten ons verrassen door het eindresultaat. Hoe spannend is het om nog niet precies te weten waar je tekening eindigt?

Schrijf jij je ook in voor deze workshop? Het is voor kinderen van 6-12 jaar.

Inschrijven:

Kan via e-mail: loosduinen@bibliotheekdenhaag.nl of per telefoon: 070-3537740 of aan de balie van de bibliotheek