Expositie van Malena van de Graaf-Gonzales

30 augustus 2022 t/m 30 september 2022 | Loosduinen

Kosten: Gratis

Malena van de Graaf- Gonzales is een Haagse schilderes met Zuid Amerikaanse roots.

Ze is autodidact en houdt ervan zichzelf altijd te verbeteren.  Haar werk kenmerkt zich door een kleurrijke veelzijdigheid.

Zij is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, zodat het ene werk vrij realistisch kan zijn, vooral portretten en natuur, terwijl een ander werk weer figuratief of zelfs abstract is. Ook houdt zij ervan om met veel verschillende materialen te werken. Naast acryl en olie werkt ze met recycling art, waarin ze allerlei gebruikte dingen verwerkt , zoals sieraden. Malena exposeert graag en vaak, van de meeste bibliotheken en ziekenhuizen in Den Haag tot het schilders Mekka, Florence.

Sinds een half jaar is ze lid van Kunstkamer Loosduinen en is regelmatig bij hun activiteiten te vinden.

Een groot deel van haar werk staat op haar website : www.mavyruart.nl. Indien u een vraag heeft of belangstelling voor haar werk, neem dan gerust contact met haar op via de website.