Workshop textiel bedrukken 6-12jr

7 augustus 2020, van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Loosduinen

Workshop textiel bedrukken (tasjes of t-shirts)

In deze workshop leren kinderen een eigen ontwerp te maken voor op een T-shirt, een linnen tas of iets anders van textiel.

7 augustus van 10 tot 11:30 uur

Reserveren
Wat leuk dat je komt! Wil je je wel aanmelden via Eventbrite, want anders hebben we geen plekje voor je.

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is
belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiƫne- en beschermingsmaatregelen.

Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis!
In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.

Bij activiteiten voor kinderen vragen wij ook het telefoonunmmer van een contactpersoon.