‘GRAPPIG JAMMER’: TIM HOFMAN (volgeboekt)

19 februari 2020, van 20:00 tot 22:00 | Hofstad Lyceum, Colijnplein 9

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Altijd al Tim Hofman in levenden lijve willen ontmoeten? Dit is je kans! Op 19 februari komt hij naar het Hofstad Lyceum. Hij vertelt daar over zichzelf en over zijn werk. Ben je er ook bij?

Tim Hofman: presentator/ programmamaker

Na zijn studie ging Tim aan de slag als presentator van diverse programma’s.  Ook is hij is geregeld tafelheer bij DWDD en won hij in 2019 ‘Wie is de Mol?’. In hetzelfde jaar startte hij een You Tube-kanaal waarin hij mensen helpt bij het oplossen van problemen.
Met succes zette Tim het kinderpardon op de Haagse agenda: eind 2018 bood hij de Tweede Kamer een burgerinitiatief aan, dat bestond uit 250.000 handtekeningen die verzameld werden met behulp van een documentaire’.

 

Tim Hofman: schrijver

Er was gelukkig nog genoeg om over te schrijven na zijn eerste bundel ‘Gedichten van de broer van Roos’. Tims’ nieuwe bundel ‘Grappig Jammer’ staat vol met werk over leven en dood, (mislukte) relaties, seks, religie en de maatschappij: thema's die ook in zijn generatie de hoofdrol spelen. Zijn schrijfstijl is luchtig, maar schuwt niet om je mee de diepte in te trekken. Een boek met grappen, innemende persoonlijke anekdotes en taaltechnische vernuftigheden.

Binnen de gemeente Den Haag wordt in 2020 een onderzoek gehouden bij culturele instellingen. Wij krijgen graag een beter inzicht in de samenstelling van ons publiek. Daarom vragen wij u om uw postcode en huisnummer (incl. eventuele toevoeging). Bijvoorbeeld: 1234AB 12C. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om. Wij gebruiken deze informatie enkel voor onderzoeksdoeleinden en zullen u dus ook geen ongevraagde reclame o.i.d. toesturen. 

Fotograaf: Jesje Veling