Avondje met BiebFavoriet Bobbi Eden

20 februari 2020, van 20:15 tot 22:00 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Bobbi Eden neemt het stokje over van Sjaak Bral. Bobbi vertelt op 20 februari over haar favoriete titels in bibliotheek Nieuw Waldeck.

Bobbi Eden is komende twee maanden de nieuwe BiebFavoriet in alle bibliotheken van Den Haag. De Haagse realityster en schrijfster neemt op deze avond het ambassadeurschap over van Sjaak Bral. BiebFavoriet is een campagne van Bibliotheek Den Haag waarin Haagse bekendheden hun favoriete titels onder de aandacht brengen.

Tijdens deze avond praat presentator Johan Overdevest met Bobbi Eden ondermeer over haar favoriete boeken en speciale band met de bibliotheek. Bobbi woonde als kind tegenover de bieb en was daar elke dag te vinden. Sinds 2014 schrijft ze zelf boeken. Inmiddels heeft ze een autobiografie en drie boeken over haken op haar naam staan.

Ook Sjaak Bral is op deze avond aanwezig. De twee BiebFavorieten nemen het tegen elkaar op in een quiz waarin het publiek kan meespelen. U bent van harte welkom op deze avond.

Entree is gratis, wel graag van te voren tickets reserveren!