De Betovering: Er was weer… Doornroosje (4+)

Maandag 16 oktober 2023, van 10:00 tot 10:45 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Met energie, humor en muzikaliteit vertelt THINK! wat er gebeurde na “en toen leefden ze nog lang en gelukkig” En ze leefden nog lang en ...

Iedereen kent het sprookje van Doornroosje: als Doornroosje wordt geboren, beledigen haar ouders de boze fee door haar niet uit te nodigen op het geboortefeest. Als wraak zal Doornroosje zich op haar 16de verjaardag prikken aan een spinnewiel en zal iedereen 100 jaar slapen. Pas als Doornroosje gekust wordt door een prins, wordt iedereen weer wakker. En ze leefde nog lang en ….
Maar wacht eens even, wat gebeurde er daarna?  En toen? Doornroosje heeft in ieder geval besloten om nooit meer te gaan slapen. Ze wil wakker blijven, want slapen is saai. Maar kun je wel altijd wakker blijven? Dat is best vermoeiend. En hoe zit het toch met die boze fee, die heeft gehoord dat iedereen weer wakker is? En waar is de prins toch gebleven?  THINK! 

THINK! maakt voorstellingen daar waar sprookjes eindigen. Want wat gebeurde er na: “Ze leefden nog lang en gelukkig?” Dat verhaal kent nog niemand. THINK! heeft verschillende sprookjesvoorstellingen. THINK! bestaat uit Marc Nochem en Angelique Dorrestijn.

De voorstelling maakt deel uit van Festival de Betovering, een internationaal kunstfestival voor de jeugd in de herfstvakantie, van 13 t/m 21 oktober 2023 in Den Haag.
Kijk voor meer informatie op www.debetovering.nl

Aanvangstijd: 10:00 uur.
Inloop vanaf 9:40 uur. 

Kom je kijken? Vergeet niet te reserveren! Reserveer voor volwassenen EN kinderen een kaartje. 

Reserveren