Muziekcollege door Gregor Bak met special guest Francis van Broekhuizen

13 september 2022, van 20:00 tot 21:45 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Leer alles over het begin van de muziekgeschiedenis tijdens dit speciale college door Gregor Bak en Francis van Broekhuizen.

De veelzijdige pianist en musicoloog Gregor Bak komt naar bibliotheek Nieuw Waldeck om al zijn kennis en ervaringen met u te delen! Samen met zijn speciale gast, de bekende en geliefde sopraan Francis van Broekhuizen, neemt hij u mee naar het begin van de muziekgeschiedenis: de Oudheid, Middeleeuwen en Renaissance. Muziekgeschiedenis saai? Niet met Gregor Bak! Composities onbegrijpelijk? Niet na de uitleg van Gregor! Het wordt een vrolijke, muzikale avond waar u veel van zult opsteken!

Gregor Bak is de man die iedereen aan het zingen en swingen krijgt! Hij treedt op met beroemdheden als Francis van Broekhuizen, maar dirigeert met hetzelfde enthousiasme een onervaren publiek dat, of het nu wil of niet, deel wordt van zijn sing along-koor. Van klassiek tot levenslied, van Franse chansons tot Hollandse hits, van opera tot pop, niets is hem te gek, te moeilijk of te min.   

Francis van Broekhuizen is een van de meest veelzijdige en geliefde sopranen in Nederland, die haar overtuigend zangtalent combineert met een unieke en ontwapenende podiumpersoonlijkheid. Na tal van rollen in verschillende opera's, musicals en deelname aan televisieprogramma's is ze momenteel met Gregor Bak op tournee met de reprise van BIJ TWIJFEL HARD ZINGEN.   

Datum en tijd
Dinsdag 13 september, aanvang 20.00 uur

Reserveren
Toegang is gratis, reserveren is verplicht. Uw gratis kaartjes kunt u reserveren via de onderstaande knop.

Zijn de kaarten uitverkocht? Niet getreurd! Vanaf 2 september komen er nieuwe kaarten beschikbaar!