Concert Quatre-Mainsgroep Den Haag

26 november 2022, van 14:30 tot 15:30 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Uniek pianoconcert: quatre-mains!

In quatre-mainsstukken nemen twee spelers plaats achter één piano, waarbij de ene speler de hogere registers van de piano bespeelt en de andere speler de basregisters.

De Quatre-Mainsgroep Den Haag is in 1987 opgericht en bestaat uit maar liefst 35 leden. Ze spelen meestal de 4-handige stukken, maar ook 6- of 8-handige werken komen in hun repertoire voor.

Er bestaat veel 4-handige muziek voor zowel 1 piano als voor 2 piano’s. Veel werken zijn origineel, sommige stukken zijn een bewerking.

U krijgt deze zaterdag onder meer stukken van Debussy, Grieg, Satie en Rachmaninoff te horen. Stelt u zich eens voor hoe dat klinkt als quatre-mainsstuk!

Er zijn slechts 9 van dergelijke groepen in Nederland. Dus zorg ervoor dat u dit unieke, muzikale pianospektakel niet mist! We hopen dat u zult genieten van deze muzikale middag!

Bibliotheek Nieuw Waldeck
zaterdag 26 november, 14.30 uur

Reserveer uw gratis kaartjes via de onderstaande knop.

Ja, ik kom graag naar dit bijzondere - gratis - concert!