De onbekende Bannink - Theaterconcert met Edwin Rutten en Jean-Louis van Dam

23 oktober 2022, van 11:00 tot 12:15 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zingen, swingen en verhalen delen!

Een concert met een verhaal

Tijdens dit concert hoort u de mooiste en de meest verrassende liedjes uit het radioprogramma Hoe later op de avond (Bannink en Van Verre) en enkele nummers van Willem Wilmink. Achter elk lied schuilt een bijzonder verhaal. Een verhaal dat niemand zo grappig en enthousiast kan vertellen als Edwin Rutten!

Welk lied van Harry Bannink en Tony van Verre werd verboden op de radio? Welk lied werd gemaakt voor Margriet en Pieter? Wat gebeurde er op het songfestival in Knokke?

Edwin Rutten maakte als 17-jarige al zijn eerste jazzplaat, samen met klasgenoot Rogier van Otterloo. Sindsdien schreef hij vele verhalen bij klassieke muziek, ontving hij ontelbaar veel prijzen, maakte hij talloze cd’s. Jazz, musicals, opera... hij speelt, hij zingt en hij geeft zijn kennis door aan studenten van het Conservatorium.

Edwin wordt begeleid op de vleugel door alleskunner en jazzvriend Jean-Louis van Dam. Jean-Louis speelt, programmeert en componeert. Hij werkte lang met onder meer Gerard Cox en Tineke Schouten.

Edwin: “Er is veel talent in Nieuw Waldeck. Wie uit het publiek durft een stukje met ons mee te zingen? Je krijgt spijt als je het niet hebt gedaan!”

Tijdens dit theaterconcert mag iedereen een verhaal onderbreken om zijn of haar vragen te stellen!

 

Bibliotheek Nieuw Waldeck
zondag 23 oktober
11.00-12.30 uur

U kunt uw gratis kaartjes reserveren via de ondertsaande knop!

Reserveer uw gratis kaartjes hier!