Online concert: Trio Tango Extremo

7 mei 2021, van 20:00 tot 21:00 | Cultuurankers online

Kosten: Gratis

Een afwisselend programma door Trio Tango Extremo

Een bijzondere stijl met een zeer breed repertoire: Tango Extremo! Inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse muziekleven. De groep speelt op de meest uiteenlopende podia in binnen- en buitenland. Speciaal voor deze gelegenheid spelen ze een onlineconcert, waardoor u nu vanuit huis kunt genieten van deze prachtige muziek.  

Tango Extremo
Sinds de oprichting in 2003, door violiste Tanya Schaap, heeft Tango Extremo een opmerkelijke ontwikkeling doorgemaakt. Invalshoeken waaronder Europese en Zuid-Amerikaanse folklore, klassieke muziek, jazz- en Braziliaanse muziek worden gecombineerd met tango nuevo. Van kleine podia in Nederland tot het Buenos Aires Tango Festival in Argentinië, ze deinzen nergens voor terug.

Normaliter speelt de groep in een bezetting van vijf muzikanten, maar voor deze gelegenheid als trio:

Tanya Schaap – Viool

Marc Bischoff – Piano

Sandor Kem - Contrabas 

Wilt u graag wat meer weten over de muziek die gespeeld wordt? Violiste Tanya Schaap zal naast het bespelen van de viool ook achtergrondinformatie geven over de muziek.

Datum en tijd
Vanaf vrijdag 7 mei om 20.00 kunt u HIER de video bekijken. 

Bieb070@Home
Deze activiteit wordt u aangeboden door Cultuuranker Loosduinen|Nieuw Waldeck en is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag! Klik HIER voor de complete agenda.