Duo Tango Extremo

4 februari 2021, van 20:00 tot 21:00 | online

Kosten: Gratis

Een afwisselend programma door Duo Tango Extremo

Een bijzondere stijl met een zeer breed repertoire: Tango Extremo! Inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse muziekleven. De groep speelt op de meest uiteenlopende podia in binnen- en buitenland. Speciaal voor deze gelegenheid spelen ze een onlineconcert, waardoor u nu vanuit huis kunt genieten van deze prachtige muziek.  

Tango Extremo
Sinds de oprichting in 2003, door violiste Tanya Schaap, heeft Tango Extremo een opmerkelijke ontwikkeling doorgemaakt. Invalshoeken waaronder Europese en Zuid-Amerikaanse folklore, klassieke muziek, jazz- en Braziliaanse muziek worden gecombineerd met tango nuevo. Van kleine podia in Nederland tot het Buenos Aires Tango Festival in Argentinië, ze deinzen nergens voor terug.

Normaliter speelt de groep in een bezetting van vijf muzikanten, maar voor deze gelegenheid als duo:

Tanya Schaap – Viool

Marc Bischoff – Piano

Wilt u graag wat meer weten over de muziek die gespeeld wordt? Violiste Tanya Schaap zal naast het bespelen van de viool ook achtergrondinformatie geven over de muziek.

Livestream
U kunt de livestream vinden op onze Facebookpagina. De video is later ook terug te bekijken via www.bibliotheekdenhaag.nl en op Youtube. 

Datum en tijd
Vanaf donderdag 4 februari om 20.00 kunt u HIER de video bekijken. 

Online aanbod cultuurankers en Bibliotheek Den Haag
Een lading positiviteit in een moeilijke periode: Het cultuuranker gaat door! Het organiseren van activiteiten in de bibliotheekvestigingen is op dit moment helaas niet mogelijk. Maar stilzitten doen we niet, want we zijn gestart met een online aanbod! Komende tijd kunt u op de Bieb070@Home pagina steeds nieuwe video’s vinden met ons aanbod. Van muziek tot lezingen tot jeugdactiviteiten. Een divers aanbod, georganiseerd door Bibliotheek Den Haag en de cultuurankers Loosduinen|Nieuw Waldeck en Leidschenveen|Ypenburg. Speciaal voor u opgenomen om veilig thuis te genieten van een broodnodige dosis cultuur.