VOLGEBOEKT! Franse middag met Philippe Elan en Gregor Bak!

26 juni 2022, van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Oeh la la... Kom in zomerse sferen tijdens deze speciale Franse middag in bibliotheek Nieuw Waldeck.

Deze zondagmiddag waant u zich in Frankrijk. Stelt u zich voor dat u op een terras zit en luistert naar de twee muzikanten die het Franse lied het best kunnen vertolken: Gregor Bak en Philippe Elan!

Philippe Elan is een fantastische Frans-Amsterdamse chansonnier. Hij won het chanson concours van de Alliance Française. Sindsdien is hij een veel geziene vertolker van het Franse chanson, waarmee hij jaar in jaar uit in de theaters is te zien. Philippe is vaak te gast in radio- en tv-programma's. In de loop van de jaren heeft hij 13 albums en 2 dvd’s uitgebracht. Voor het album Chansons Classiques kreeg hij zelfs een Edison. Met het Amstel Saxofoon Quartet maakte hij de cd Sax avec Elan, met het Residentie Orkest het symfonische album Ma France en vorig jaar kwam zijn laatste cd uit: Ma France en chansons.

Gregor Bak laat bekend en onbekend Nederland vrolijk meezingen door zijn aanstekelijke enthousiasme. Gregor heeft na zijn studie muziekwetenschap aan de Rijksuniversiteit in Utrecht gewerkt als docent muziek, pianist, componist en dirigent. Sinds 1993 is hij tevens dirigent van het Oeral Kozakkenkoor. Vanaf 1992 presenteerde hij voor de NCRV het klassieke muziekprogramma C-Majeur, waarna hij ook programma’s zoals Schoolstrijd, Thank you for the music en Zo Vader Zo Zoon presenteerde. Als pianist begeleidt hij o.a. sopraan Francis van Broekhuizen in het theaterprogramma Bij Twijfel Hard Zingen en chansonnier Philippe Elan. Daarnaast is Gregor (muzikaal) dagvoorzitter op congressen en symposia, muzikaal leider van Sing-A-Long’s in het hele land en verzorgt hij de presentatie bij concerten.

Samen staan Gregor en Philippe garant voor heerlijke uren, zodat u met een vakantiegevoel naar huis huppelt.

 

Datum en tijd
Zondag 26 juni, aanvang 14.00 uur

Reserveren
Toegang is gratis; reserveren is verplicht. Reserveer via onderstaande knop.