Haagse Iconen: Fred Zuiderwijk in gesprek met Dennis Weening

18 september 2020, van 20:15 tot 22:00 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een bijzondere avond met twee echte Hagenezen in bibliotheek Nieuw Waldeck.

Een afwisseling tussen verhalen over Den Haag, het leven in de spotlights en het werken voor radio en televisie. Twee rasechte Hagenezen: Fred Zuiderwijk en Dennis Weening, bespreken het allemaal in bibliotheek Nieuw Waldeck. 

Dennis Weening
Nadat zijn carrière begon bij TV West was Dennis Weening niet meer te stoppen. MTV, 3FM, zijn deelname aan Wie is de Mol, en het presenteren van Expeditie Robinson zijn voorbeelden van wat hem allemaal bezig heeft gehouden afgelopen jaren. Voor zijn meest recente programma voor SBS6, ADHDennis, duikt hij in de wereld van ADHD. Het is zijn meest persoonlijke en confronterende zoektocht ooit en daarmee geeft hij een unieke inkijk in zijn privéleven: veelal druk, onrustig en ontzettend chaotisch.

Fred Zuiderwijk
Haagse duizendpoot Fred Zuiderwijk, geboren boven het café van zijn opa in de Schilderswijk, dook op zijn vijftiende de muziekscene in en maakte furore als veelzijdig slagwerker. Tegenwoordig presenteert hij uiteenlopende programma’s op radio en televisie, een programma over dak- en thuislozen in de regio. Recentelijk nam hij ook de 8-delige serie Anderhalve Meter Sessies op voor TV West. Hierin gaat hij met gebruik van een microfoonhengel in gesprek met Hagenaars en Hagenezen over de impact van de coronacrisis op hun leven.

Datum en tijd
Vrijdag 18 september, aanvang 20.15 uur.  

Reserveren
Reserveren is verplicht en kan via de reserveringsknop onderaan de pagina.

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of
via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.

Fotograaf: Sander Nagel