Jazz met Miguel Sucasas (volgeboekt)

9 juli 2020, van 19:00 tot 22:00 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Jazzmuziek door het Miguel Sucasas Trio in bibliotheek Nieuw Waldeck.

Ze traden ze al eens op in Bibliotheek Nieuw Waldeck, en nu zijn ze terug: het Miguel Sucasas Trio! Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven dit jazzconcert bij te wonen geven ze twee concerten op één avond. Komt u ook luisteren?

Miguel Sucasas
De Spaanse Miguel Sucasas is een zeer getalenteerde saxofonist. Samen met zijn band geeft hij  spetterende Jazzoptredens door heel Europa. Daarnaast componeert hij en geeft hij muzieklessen.  In 2014 kwam zijn eerste album uit onder de naam Four Corners Quartet, waarop door hemzelf gecomponeerde nummers staan.

Miguel Sucasas Trio

Miguel Sucasas – Saxophones

Enrico Le Noci – Guitar

Yussif Barakat - Double Bass

Datum en tijd
Donderdag 9 juli 2020, aanvang om 19.00 uur en 21.00 uur

Reserveren
Reserveren is verplicht en kan via de reserveringsknop onderaan de pagina. Let op dat u bij het reserveren het gewenste tijdsblok aanklikt.

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.