Online concert: On The Jazz speelt kerstmuziek!

21 december 2020, van 16:00 tot 16:45 | online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heerlijke kerstmuziek door On The Jazz!

December: de maand van veel eten, warmte, gezelligheid en… Kerst! Kom alvast in de stemming en bekijk en zing mee met deze online-opname met On The Jazz

On The Jazz
On The Jazz is een combinatie van easy listening en jazzy muziek. Daarmee maken zij jazzmuziek voor iedereen toegankelijk. Op geheel eigen wijze steken zij jazznummers in een eigen jasje, easy listening nummers in een jazzy sfeer en popballads in een eigen stijl.

On The Jazz bestaat uit:

Zang/bongo: Joke Hopman

Saxofoon: Robbert Tuinhof

Contrabas: Dan Simon

Gitaar: Erwin Beijersbergen

Datum en tijd
Vanaf maandag 21 december om 16.00 uur kunt u HIER de video bekijken. 

Online aanbod cultuurankers en Bibliotheek Den Haag
Een lading positiviteit in een moeilijke periode: Het cultuuranker gaat door! Het organiseren van activiteiten in de bibliotheekvestigingen is op dit moment helaas niet mogelijk. Maar stilzitten doen we niet, want we zijn gestart met een online aanbod! Komende tijd kunt u op de Bieb070@Home pagina steeds nieuwe video's vinden, van muziek tot lezingen tot jeugdactiviteiten. Een divers aanbod, georganiseerd door Bibliotheek Den Haag en de cultuurankers Loosduinen|Nieuw Waldeck en Leidschenveen|Ypenburg. Speciaal voor u opgenomen om veilig thuis te genieten van een broodnodige dosis cultuur.