Online concert: Singer-songwriter Ed Struijlaart

18 juni 2021, van 20:00 tot 21:00 | Cultuurankers Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

We hebben een Singer-Songwriter in huis!

Geniet van de heerlijke muziek van Ed Struijlaart! Van gevoelige nummers, zelfgeschreven en covers, tot geweldige gitaarsolo’s: Ed Struijlaart kan het allemaal! Kijk op 18 juni vanaf 20.00 uur mee vanuit uw eigen huis!

Ed Struijlaart
Ed Struijlaart verbrandt in 2010 al zijn schepen en besluit zich volledig te focussen op het schrijven en maken van muziek. Ed krijgt van 3FM het stempel ‘Serious Talent’, wordt genomineerd voor een 3FM Award, toert in het voorprogramma van BlØF en was meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door. In 2016 brengt Ed een aantal losse singles uit en schrijft hij ook mee aan nummers voor anderen, zoals voor de musical SOOF. Met inmiddels verschillende hits zoals ‘Make it on your own’ en ‘Guitar’ komt hij in de hitlijsten terecht en groeit zijn bekendheid. Om de muzikale cirkel helemaal rond te maken kwam hij met een eigen theatertour ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’. Kortom, een veelzijdig muzikaal talent. 

Datum en tijd 
Vanaf 18 juni om 20.00 kunt u HIER de video bekijken. 

Bieb070@Home
Deze activiteit wordt u aangeboden door Cultuuranker Loosduinen|Nieuw Waldeck en is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag!
Klik HIER voor de complete agenda.