Online interview: Gijs Groenteman interviewt Aaf Brandt Corstius

23 april 2021, van 20:00 tot 21:00 | Cultuurankers online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een boeiend gesprek tussen Gijs Groenteman en Aaf Brandt Corstius.

Ze is bekend van onder andere haar columns in Margriet en de Volkskrant en tegenwoordig is ze ook te horen in haar eigen podcast: Aaf Brandt Corstius. Ze heeft genoeg te vertellen over haar werk als schrijver. Ze wordt geïnterviewd in bibliotheek Nieuw Waldeck door haar man Gijs Groenteman. Een spannend gesprek tussen deze twee interessante persoonlijkheden. Kijkt u mee?

Aaf Brandt Corstius
Ze is columnist voor de Volkskrant, Margriet en Flow. Eerder publiceerde ze onder andere de boeken Eindelijk 40 en Trouwboekje. Naast het schrijven van columns en boeken geeft Aaf geregeld lezingen en had ze haar eigen theatertour waarin ze vertelde over haar jeugd, genaamd Welkom bij mijn zielige jeugd. Sinds december vorig jaar maakt ze samen met Marc-Marie Huijbregts de immens populaire wekelijkse podcast Marc-Marie & Aaf vinden iets

Gijs Groenteman
Hij is interviewer, journalist, schrijver en presentator. In 2017 startte de wekelijkse podcast Met Groenteman in de Kast, waarbij hij zijn gasten ontving in de illustere archiefkast op de redactie van de Volkskrant om het leven door te nemen. Momenteel bezoekt hij wekelijks een bekende of minder bekende Nederlander die hem heeft verwonderd of is opgevallen, gebaseerd op basis van persoonlijke fascinatie. Groenteman is naar eigen zeggen ‘nieuwsgierig op een volstrekt opportunistische manier’.

Datum en tijd
Vanaf vrijdag 23 april om 20.00 kunt u HIER de video bekijken. 

Bieb070@Home
Deze activiteit wordt u aangeboden door Cultuuranker Loosduinen|Nieuw Waldeck en is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag!

Klik HIER voor de complete agenda.