Online interview: Piet van der Pas in gesprek met royaltydeskundige Rick Evers

25 juni 2021, van 20:00 tot 21:00 | Cultuurankers online

Kosten: Gratis

Kijk vrijdag 25 juni mee en win het gesigneerde boek 'Maxima - meer dan Majesteit'! Spot de vraag in de promo, bekijk het interview en mail het antwoord voor 2 juli naar nieuwwaldeck@bibliotheekdenhaag.nl!

Altijd al alles willen weten over het Nederlands Koningshuis? Op vrijdag 25 juni vanaf 20.00 uur wordt u uitgebreid bijgepraat door Royaltydeskundige Rick Evers. Hij volgt de Oranjes op de voet tijdens bezoeken in binnen- en buitenland. Onlangs verscheen zijn boek Máxima – meer dan Majesteit. Rick wordt geïnterviewd door Piet van der Pas.

Rick Evers
Rick Evers is journalist en koningshuisdeskundige. Al jaren volgt hij de Oranjes op de voet. Evers schrijft voor onder meer Royalty en Vorsten. Daarnaast wordt hij als deskundige ingeschakeld voor onder meer NPO Radio 1 en 2, Blauw Bloed, Koffietijd, RTL Nieuws, BBC en ZDF. Tevens presenteert hij wekelijks online ‘Libelle Royal’. Ter ere van de 50e verjaardag van Máxima schreef hij het boek Máxima – Meer dan Majesteit. Met dit boek geeft hij een bijzondere inkijk in het leven van onze vorstin.  

Piet van der Pas
Piet van der Pas is een Nederlandse acteur en regisseur. In zijn theaterloopbaan speelde hij in vele producties bij diverse gezelschappen. Ook regisseerde hij tal van voorstellingen. Daarnaast spreekt hij luisterboeken in, werkte hij voor de radio en speelde hij op festivals zoals De Parade en Oerol. De afgelopen jaren speelde hij in de kerstproducties van De Dutch Don’t Dance Division en Het Residentieorkest. Momenteel werkt hij samen met collega’s aan kleine producties met het werk van schrijvers zoals Toon Tellegen, Belcampo en Paul van Ostaijen.

Foto: Frank van Beek

Datum en tijd 
Vanaf 18 juni om 20.00 kunt u HIER de video bekijken. 

Bieb070@Home
Deze activiteit wordt u aangeboden door Cultuuranker Loosduinen|Nieuw Waldeck en is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag! Klik HIER voor de complete agenda.