Online voorstelling: Leven met Brel

21 mei 2021, van 20:00 tot 21:00 | Cultuurankers online

Kosten: Gratis

Een bijzondere voorstelling door televisie-en theatermaker Michael Abspoel.

In Leven met Brel brengt Michael Abspoel, bekend als ‘de stem’ van het tv-programma Man bijt hond, een ode aan zijn held Jacques Brel. Niet met een programma over Brel, maar over de invloed die Brel op zijn leven heeft gehad. Door persoonlijke verhalen en anekdotes te vertellen geeft Abspoel een extra lading aan de onvergetelijke liedjes van de Belgische chansonnier. Jazz- en world music-pianist Marc Bischoff begeleidt hem op de vleugel en Laura Rafecas op de viool. Kijkt u mee?

Televisie-en theatermaker Michael Abspoel heeft heel zijn leven al een passie voor Jacques Brel. Steeds waren er momenten dat Brels muziek hem inspireerde, troostte of hem hielp om in zichzelf te blijven geloven. Misschien zult u zich bij het programma ook wel de vraag stellen of Jacques Brels werk meer is dan een verzameling mooie chansons. Wat betekenen bijvoorbeeld de grote Brel-thema’s vriendschap, vrijheid, liefde, jeugddromen en afscheid voor u?

Datum en tijd
Vanaf 21 mei om 20.00 kunt u HIER de video bekijken. 

Bieb070@Home
Deze activiteit wordt u aangeboden door Cultuuranker Loosduinen|Nieuw Waldeck en is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag! Klik HIER voor de complete agenda.