Open repetitie: Ode aan Loosduinen!

1 november 2022, van 19:00 tot 20:00 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zing mee en oefen samen het lied 'Ode aan Loosduinen' tijdens een gezellige repetitieavond op 1 november met Gregor Bak

Het lied

Gregor Bak heeft speciaal voor festival Loosduinen Gaat Los een lied geschreven over Loosduinen: over de vele mooie plekjes in de buurt, over de geschiedenis, de natuur, en gezelligheid. Een ode aan Loosduinen en jullie – de mensen die hier wonen!

Tijdens de opening van Loosduinen Gaat Los, op 2 november om 11:00 uur, gaan we dit lied met zo veel mogelijk mensen zingen op het plein bij Winkelcentrum Waldeck. Scholen, koren en veel bewoners uit ons mooie stadsdeel zingen met ons mee. En u, doet ú mee?

De repetitieavond

Dinsdag 1 november van 19:00-20:00 uur kan iedereen die dat wil een uurtje gezellig komen oefenen en zingen onder de bezielende leiding van Gregor zelf. Het wordt uiteraard een vrolijke repetitie!

De open repetitieavond is voor iedereen die van zingen houdt. U hoeft niet perfect te kunnen zingen: Dit lied is voor en van alle buurtbewoners. Het zal hoe dan ook geweldig klinken, want we doen het immers samen!

Net als in het refrein wordt het een fijne, toegankelijke repetitieavond:

“Loosduinen, het voelt zo vertrouwd.

Loosduinen, voor jong en voor oud.

Hier wil je zijn, hier staat je huis.

In Loosduinen voelen wij ons zo thuis!”

Komt u dinsdag 1 november oefenen? Meld u dan even aan via de reserveer-knop hieronder, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

(Goed om te weten: Voor het meezingen bij de opening op Woensdag 2 november hoeft u zich niet an te melden. Kom gewoon langs op het Alphons Diepenbrockhofplein om 11.00 uur!)

Meld u aan voor de repetitieavond

Ode aan Loosduinen