UIT in de wijk

2 september 2022, van 19:30 tot 22:00 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Eindelijk! Na een heerlijke zomer vol zonnige activiteiten gaat het culturele seizoen weer van start!

Cultuuranker Loosduinen ǀ Nieuw Waldeck laat tijdens de opening van het UIT-festival met korte optredens zien wat u – onder meer – dit najaar bij ons kunt verwachten. Ook start tijdens het UIT festival de inschrijving voor ons najaarsprogramma! 

19:30 Fred Zuiderwijk zal iedereen op zijn eigen, eigenwijze, manier aan u voorstellen.  

19:40 Teddy Macrander is dé up and coming-naam van Den Haag. Een singer-songwriter die met haar heldere stem podium voor podium verovert! 

20:00 Bojan Milinkovic en Raquel Benito Martin zijn twee net afgestudeerde musical performers. Kleinkunstenaars met een voorliefde voor muziek met een lach en een traan! 

PAUZE 

20:15 Kilkenny School of Irish Dance zorgt ervoor dat niemand kan blijven zitten. Kijk naar de demonstratie of doe mee! 

20:45 Kiki Schippers is geregeld op de tv en in theaters te zien. Vol humor ontleedt ze de wereld en zichzelf in vlijmscherpe en ontwapenende liedjes. 

21:15 Ragmob krijgt iedereen aan het dansen met muziek die uit krakende radiootjes hoort te komen. Hillbilly, honky-tonk, Western swing: u hoort de echte Americana in Nieuw Waldeck!  

U hoeft geen plaatsen te reserveren en bent vrij om binnen te lopen wanneer u wilt, maar laat u vooral verrassen door onze artiesten!  

Locatie Bibliotheek Nieuw Waldeck Rossinilaan 141   

P.S. Alle cultuurankers zijn ook aanwezig op de UIT markt op zondag 4 september! Kijk voor meer informatie over alle UIT festival activiteiten op www.uitfestivaldenhaag.nl